Световноизвестният Роджер Санчес прави парти на „Какао бийч”

47-годишният носител на „Грами” ще нажежи атмосферата с нови парчета

Американският диджей и продуцент Роджър Санчес идва в курорта "Слънчев бряг" на 24 юли. Поканата за гостуването му в България е от управата на южния плаж в курорта. Точно в 00.00 часа Санчес ще застане зад пулта на "Какао бийч". Публиката ще подгреят DJ Doncho и DJ 5prite.

Санчес обещава неустоимо парти с нови и популярни тракове. 47-годишният носител на „Грами” ще нажежи атмосферата с нови парчета и по-стари хитове като Release Yo’ Self и Another Chance.

Участието на легендарният Санчес е в рамките на фестивала Солар Самър, който ще се проведе на същия плаж, а официалното му откриване е ден по-късно. По време на хаус фестивала свои сетове ще представят и много други световноизвестни диджеи - Ричи Хоутин, Марко Карола, Виктор Калдерон, Марк Найт, Локо Дайс и други.

 Роденият в семейство на имигранти от Доминиканската република виртуоз няма равен в миксирането, а умението му да докарва публиката до екстаз го превръщат в нощния крал на Ню Йорк.През 2004 печели Грами за най-добър ремикс -"Hella Good" на No Dou.
Самият Санчес твърди, че купонът в Слънчев бряг му напомня неговия любим европейски курорт Ибиса.