Ужас: Да се влюбиш в психопат

Събрала ги агенция за запознанства

Алисън Хюит срещнала Ал Амин Дала чрез агенция за запознанства. Мъжът твърдял, че родителите му починали в автомобилна катастрофа, първата от много лъжи. Алисън прекратила връзката им, когато наяве излезли ужасяващите истории, напоени с кръв насилие от миналото му. Лунатикът твърдо отказал да напусне дома й след като скрил паспорта, шофьорската й книжка и свидетелството й за раждане, пише struma.com.

 Полицията открила складирани оръжия в багажника на автомобила му, заедно с черни чували за боклук, ножове и чукове. Жената споделя ужаса, който изпитала, докато се криела под масата в собствения си хол в очакване да бъде убита. Парадоксалното на това е, че всичко започнало с търсенето на голямата любов. Когато Алисън се записала в агенцията за запознанства била 35-годишна, тъкмо завършваща финалното си обучение за личен лекар.

 От агенцията я свързали с Ал, 35, живеещ в Лондон в последните пет години и работещ като застраховател.

Преди кошмарът да започна, той бил мъжът мечта – винаги грижовен и внимателен, непрестанно интересуващ се от чувствата на Алисън. След известно време, когато тя организирала почивка в Гърция, забелязала, че в паспорта му пише, че е на 40 години, с 5 години по-възрастен от това ,което тя знаела . На една от семейните вечери с майката на Алисън, психопатът разказал дългата и прочувствена история за катастрофата на починалите си родители. В този миг възрастната жена, която била психолог, веднага усетила, че възлюбеният на дъщеря й лъже. Избутвайки подозренията далеч от своето съзнание, Алисън заминала на огранизираната почивка с Ал в Гърция, където той й предложил брак. Отказът й обаче предизвикал гневна и агресивна реакция от страна на мъжката й половинка.

 След известно време обаче той разпратил покани на цялото й семейство за насрочената им през февруари сватба. Междувременно майка й се заела с проучване на миналото му, наемайки детектив. Родителите му били живи, целият му живот, за който разказвал бил лъжа. В края на 20те си години, Ал намушкал чичо си, след което лежал в затвора. В последствие излежавал още няколко присъди. След като бил заплашен с полицията, най-сетне бил принуден да напусне апартамента на Алисън.

 Няколко дни по-късно в цялата болница, където работела тя, били разпратени писма от Ал, в които я обвинявал, че убила пациент и крадяла тежки лекарства от болницата, продавайки ги на наркозависими.

 Жената била принудена да се обърне към полицията, чиито съвет бил час по-скоро да намери сигурно място, където може да отседне поне за кратък период от време.