"Вип Брадър" се изгаври с трагедията на Златка

Пловдив Лайф

10-08-2014, 13:57

Снимка:

Facebook

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

ШОК! Черната Златка загуби бебето!

Черната Златка: Ще ви съдя!

Феновете на Злати беснеят срещу предаването

От екипа на ВИП Брадър се подиграха със Златка Димитрова въпреки тежката лична драма, която преживява в момента със загубата на бебето. Пропуските в познанията на Черната Златка по георграфия са емблематични за историята на реалити шоуто "ВИП Брадър". Припомняйки си това – социалният експеримент отново залага на този PR, в чийто сюжет главна героиня е Злати. Още преди дни я погнаха, изтипосвайки я като учителка, упоменато, че преподава георграфия. Тогава беше смешно.


СЕГА НЕ Е! Вчера Злати събра сили да съобщи пред приятели и фейсбук познати, че е загубила детенцето си. Всички, с много малки изключения, се опитаха да й вдъхнат сили, а мнозина признаха, че без да я познават, изживяват заедно с нея болката й.


И да се върнем на ДНЕС. От "ВИП Брадър" отново продължават с бъзиците си с Димитрова: "A какво ще кажете за тази история: Учителката по география Златка проверява контролното на Азис и хич не е доволна от резултата, защото той не знае Иран или Ирак е по-правилно да се изпише...".


Това излезе преди час в официалната страница на реалити шоуто, съобщава HotArena.net. Съвсем естествени бяха и реакциите на феновете, след като видяха публикацията. Почти всички вкупом се надигнаха срещу предаването и идеята да се вадят дивиденти от личните трагедии. /БЛИЦ