Я да видим коя ще е новата водеща на „Горещо"?!"

Алисия и Венета се помириха, на по питие с Христина на Благо

„Колкото по-късно, толкова по-мръсно", гласеше една стара поговорка. Въпреки това тя добре се вписва и в наши дни. Нея следват и Венета Райкова, Алисия, както и Христина Витанова, а трите, взети заедно, са една взривоопасна комбинация, пише Lifestyle.bg.

Светата Троица дълго търпя унижението на Николета - нападки, подмятания. Кой се стърпял, кой не, дамите се опитваха да не й отговарят, но Алисия като че ли не винаги успяваше да си замълчи. Както знаете Лозанова използваше като трибуна във войната си с Венета и Алисия своето „Поверително", което не е ясно дали тази есен ще се завърне, заради фалита на ТВ7.

Излязоха всякакви становища, че в bTV и Нова телевизия няма как да допуснат плеймейтката в медийното си семейство, нито пък да й дадат ефирно време. По време на лятната си обиколка по Черноморието Ни Ло захапа и Христина Витанова, демонстрирайки колко е близка с неверния й мъж Благо Георгиев.

А сега факти! Христина и Алисия са приятелки от години. Венета и Алисия не се понасяха, тъй като преди Лозанова да има предаване, плеймейтката и водещата на „Горещо" гласно и в ефир се обявиха срещу фолк певицата. Витанова не е дала нито едно интервю, след като стана ясна поредната изневяра на Джийзъса (с Биляна Евгениева).

Като теглим чертата какво се получава? По всичко личи, че новото предаване на Райкова ще стартира с пълна пара тази есен. Под поста с фотото й, русокоската на няколко пъти спомена името на предаването, както и хапливия въпрос: „Я да видим коя ще е новата водеща на „Горещо"?!".

А цялата публикация бе именувана така: „Наздраве с Алисия и Христина Витанова за новото ни начало!