“Звездно” разкрива тайните на “Хавана Тропикана” (видео)

В класацията на хитовете за август “Планета Топ 20”, “Хавана Тропиката” е №1

В извънредно издание “Звездно” ни среща с Галена и DJ Живко Микс минути преди представянето на техния тотален хит “Хавана Тропикана” на сцената на Националното турне “Планета Лято 2014” в Бургас. За по-малко от месец след пускането на песента и видеоклипа в официалния YouTube-канал на телевизия “Планета” – Planeta Official, гледанията са близо 1 800 000, което е безспорен показател за зрителския интерес. В месечната класация на хитовете за август “Планета Топ 20”, “Хавана Тропиката” е поставена под Номер 1, песента звучи във всички нощни клубове в страната, а DJ Живко Микс разкри, че тя е сред любимите мелодии на футболните шампиони от “Лудогорец, пише planeta.tv.

“Имам приятели сред футболистите от “Лудогорец” и те ми споделиха, че по време на пътуване, един лаптоп се разхожда в автобуса и по няколко пъти се гледа “Хавана Тропиката” от YouTube”, доверява ни DJ Живко Микс.

Самата Галена пък споделя в “Звездно”, че за нея един от критериите дали е успяла да направи някоя песен хит и отношението на сина й Стефан към мелодията.

“Още на времето Стефчо първи хвана ритъма на “Гангнам стайл” и песента стана безспорен хит”, казва Галена и допълва: “Сега с “Хавана Тропикана” се повтаря същото – Стефчо иска да я слуша по много пъти, често ме кара аз да играя Галена, защото за него съм просто мама, а той влиза в ролята на всички останали танцьори от видеоклипа”.

В извънредното издание на “Звездно” Галена разкрива и още една своя тайна – че упорито ходи на уроци по английски език и има намерение на направи още проекти, подобни на “Body language” – песента, която представи преди няколко седмици.

“Въпреки натоварената ми програма през лятото, въпреки отговорностите ми към сцената, клубните участия и семейството, твърдо съм решила да усъвършенствам английския си език и да запиша още песни”, казва Галена.

Ние й пожелаваме успех в това поприще, но искрено се надяваме да не забравя и за своите многобройни почитатели в България и по света, които очакват нова поп-фолк песен от нея, все така новаторска като звучене и визия, но българска по дух и темперамент.