Представят Атанаска Николова като зам.-министър днес

Мисия Бургас

11-08-2014, 09:12

Снимка:

©stroitelstvo.info

Автор:

Burgasutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спрягали Атанаска Николова за служебен министър

Управленските екипи на служебните министри ще бъдат представени днес. Става дума за повече от 40 заместник-министри и членове на политическите кабинети на различните министри, както и за съветниците на премиера.

В края на миналата седмица стана ясно, че зам.-кметът по екология и евроинтеграция Атанаска Николова ще бъде служебен зам.-министър на екологията. Днес трябва да се разбере и кой ще я замества в кметството, докато тя е в София.

Заместник министрите и съветниците трябва да получат назначенията си от министър-председателя Георги Близнашки. Очаква се той да представи до дни с кратки биографии своите съветници, пише faragency.bg
Вицепремиерът по икономическите въпроси Екатерина Захариева ще работи със седем души политически кабинет вместо с 11, с колкото разполагаше предшественичката й Даниела Бобева. Социалният вицепремиер Йордан Христосков ще има политически кабинет от петима души.

Вицепремиерът с ресор правосъдие и вътрешен ред Христо Иванов ще работи с четирима вместо десетте бройки в кабинета на Цветлин Йовчев. Вицепремиерът по еврофондовете Илияна Цанова ще има 6-членен политически кабинет.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен