Премахнете уроките с чиста вода


Урочасването е вид негативна енергия, изпратена от „лоши очи”. Експертите по паранормалното твърдят, че човек може да урочаса друг не само от лоши помисли. Често урочасването се получава и неволно. Достатъчно е искра завист да премине през очите на някого, за да се превърне тя в лоша енергия. От незапомнени времена хората са се научили как да се борят с това паранормално явление.
Премахнете уроките с помощта на древен, но безотказен метод. Още от стари времена се знае, че течащата вода е незаменим помощник в борбата срещу лоши очи и тяхното негативно въздействие върху организма и психиката ни
Премахнете урокитеАко внезапно се почувствате слаби, отпаднали, без желание да правите каквото и да е, без за това да има видима причина, то най-вероятно сте станали жертва на урочасване.
За да се отървете от негативното влияние, налейте в буркан вода от чешмата, след което хвърлете в нея щипка сол. След това запалете една след друга три клечки кибрит и повтаряйте „В името на Отца, Сина и Светия Дух“. Всяка от изгорелите клечки хвърлете във водата, наведете се над нея и повторете 12 пъти молитва за пречистване на мислите и духа.
Използвайте тази вода, за да напръскате себе си или човекът, който е станал жертва на урочасване. Освен самата жертва на уроките, напръскайте дрехите и леглото ми. Отново повтаряйте „В името на Отца, Сина и Светия Дух“. След което на урочасаният се дава да пие от водата, за да бъде премахната негативната енергия от него.