Жестока клетва застигнала Златка

За кратко време моделката изгуби двамата си бащи , а сега и бебето

Жестока клетва е сполетяла плеймейтката Златка Димитрова. Според приятелите й, дори не става въпрос за клетва, а дори за по-страшно. Близките на хубавицата намекват за проклятие и магия. Те свързват трагедията при която тя загуби бебето си преди дни със зли сили.

Никой не можел да обясни какво и защо се е случило с бебето. Дори и лекарите нямали никакво обяснение, казват приятелите на Златка Блек. Те припомнят, че миналата година след много тежко боледуване в бургаската болница издъхна биологичния баща на Златка. Преди това пък смъртта отне и втория й баща. Загубата на бебето в осмия месец от бремеността е поредния удар, който се стоварва върху нея. Роднини са я посъветвали да отиде веднага на врачка или при ходжа. Тя обаче била толкова разстроена от случилото се, че не искала и да чуе.
В момента моделката била изпаднала в тежка депресия и не искала да излиза от дома си. –Според слуховете, които вървят в София и в родния й Бургас, Черната Златка била застигната от клетвата на свекърва й никога да не роди.
Драмата в отношенията между Златка и майката на любимия й Миро идва от бившата му половинка. Свекърва й я проклела тежко, и то чрез есемес. Близки до плеймейтката споделяли, че тежките думи, които Златка прочела били проклятие за това никога да не зачева.
Самата Димитрова отказва да разкрие какво пише в съобщенията свекърва й, но преди три-четири месеца призна в ефир, че е страшно наранена.
“Дано Бог й прости някой ден. Това, което ми написа, аз никога няма да го забравя. Нарани ме много, както и Миро. Не искам да казвам какво пише в есемеса публично. Дано някой ден свекърва ми бъде опростена”, сподели тогава Златка по адрес на свекърва си.