Тийнейджъри спечелиха петия турнир от Beach Volley Mania 2014

В женския турнир шампионки станаха Рене Гълабова и Габриела Ангелова

Христо Колев и Мартин Христов станаха шампиони в петия турнир от веригата по плажен волейбол за любители Beach Volley Mania 2014, който се проведе на игрището на покрива на "Сердика център". Двамата се наложиха с 2:0 (21:16, 21:17) срещу Иван Бонжолов и Радослав Здравков във финала.

 18-годишните Колев и Христов се представиха силно през целия турнир и се пребориха за златните медали. Те получиха от организаторите ваучер за продукти "Асикс" на стойност 200 лева."Много съм доволен от играта на двамата. Показват израстване и сега се надявам, че ще заслужат квота за участие на европейското първенство до 21 г. в Италия през септември, след като са начело в ранглистата на федерацията за възрастовата си група", заяви треньорът на шампионите Николай Колев.
 В спора за бронзовите медали Стефан Иванов и Георги Стоянов победиха Калоян Калинков и Евгени Трайков.В женския турнир шампионки станаха Рене Гълабова и Габриела Ангелова. Сестрите Ивелина и Габриела Аврамови спечелиха бронзовите медали. Първите три двойки получиха ваучери от Timberland, The North Face и Ice Watch.
"Доволни сме от партньорството си със "Сердика център". За втора поредна година организирахме няколко турнира на покрива на мола, а емоциите и организацията бяха отлични", казаха от Volley Mania.
 Заключителният турнир за сезона в любителската верига по плажен волейбол ще се проведе в хотелския комплекс Aqualife в Кранево от 29 до 31 август.

Всички отбори заели призови места в турнирите от Beach Volley Mania 2014 имат гарантирано място в основната схема на финалният турнир в Кранево.
Записването вече тече на beach.volleymania.com.