Хамза: Аз нямам чест? А в Стяуа имат ли?

Знаете ли кога наистина ме по¬искаха? Когато разбраха за интереса на Лудогорец към мен, призна бившият голаджия на Ботев

Последното ново попълне­ние на Лудогорец Юнес Хамза сподели, че е доволен от трансфера си и нападна шампиона на Румъния Стяуа, който до последно бе в борбата за подписа му. Така той допълнително нажежи атмосферата преди плейофа за влизане в Шампи­онската лига между двата отбора.

Пред румънските медии Хамза нападна Стяуа, които го обвиниха в липса на достойнство. Причината – бил дал дума да премине в отбора от Букурещ, но след тоба се отметнал.

„А те имат ли чест? Когато дойдоха да вземат Сърджан Лукин, защо не говориха с мен за трансфер в Стяуа? Те решиха да вземат Лукин и с мен нищо не се случи. Дори видях президента им Аргасеала, но той не ми обърна внимание. Знаете ли кога Стяуа наистина ме по­искаха? Когато разбраха за интереса на Лудогорец към мен“, посочи той през Gazeta Sporturilor.

Той коментира и периода си в Ботев.

„Искам да благодаря на клуба. Престоят ми там бе добър. Те се отнесоха много професионално към мен и ме приеха. Благодарен съм на феновете и хората в отбора. Доволен съм, че съм бил част от Ботев, макар и не много дълго“, каза още Хамза.

Тунизиецът изкара 8 месеца при „канарчетата”. През това време той изигра 17 мача в А група, в които се разписа 7 пъти. Две от попаденията му бяха в дебюта му срещу Лудогорец. Разградчани ще включат Хамза в списъка с картотекирани за мачовете със Стяуа от плейофите на Шампионската лига. Той ще получи права вместо Жуниор Кишада.