Матушев: Стига провокации, вярваме на всеки наш футболист

Старая се да не обръщам внимание на некоректни информации за нашия отбор, призна треньорът на Локо

Треньорът на Локо (Пд) Неделчо Матушев няма притеснения относно феърплея на някои негови футболисти. Както е известно, през седмицата имаше информации в някои медии, че на Лаута се е играло тото срещу Лудогорец (1:4).

Ето какво каза днес наставникът на черно-белите:

През седмицата имаше доста некоректни писания за нашия отбор от някои медии. Старая се да не обръщам внимание на подобни неща.

Това, което видях, е, че подобни провокации не се отразиха негативно нито на футболистите, нито на нас от спортно-техническия щаб. Ние вярваме на всеки един футболист, вярваме на всеки, който работи за името на клуба.

Подготовката за мача с Марек върви добре. Всички в отбора са мотивирани и отиваме с една единствена мисъл – да победим отбора на Марек.

Предстои ни гостуване на отбор, който играе много агресивно пред своя публика, много мъжки, както ние казваме на футболен език. Влагат повече борба, на стадиона също ще има повече фенове, които ще подкрепят силно домакините. Но ние сме готови за това нещо и ще отговорим с нужния подход и игра. Ние сме Локомотив Пловдив и ще се постараем да спечелим този мач.