Диан Колев: Какви 50 евро? Все пак сме платили една заплата и 3 премии

Всеки ден водим разговори с много хора за генерален спонсор на клуба, разкри шефът на Локо

Шефът на Локо (Пд) Диан Колев даде обширно интервю за Дарик радио.

Ето по-интересното от изказването на адвоката:

Не срещаме проблеми в чисто организационен план. Нямаме затруднение.

Ние като фенове винаги сме се надявали на доброто начало. Но сме и реалисти и знаем, че ще е трудно. Трябваше да се прави отбор за 10 дни. Като ръководство – не можем да очакваме много повече от това, което е в момента отборът.

В началото водихме разговори с всички фракции от фенклуба. Ясно разбраха, че повече не можем да си позволим глоби заради поведението на феновете. Изключително много ме радва дисциплинираността на нашата публика. Това показва, че всички вървим в една посока.

Финансите са проблем като цяло в държавата. В частност и при нас има проблеми с намирането на средства. Много по-добре е повече хора да са ангажирани с една кауза. Ние поне не можем да се оплачем от липса на привърженици. С работата си се опитваме да покажем на нашите фенове, че можем да се справим.

Всеки ден работим по въпроса за намиране на генерален спонсор. Разговаряме с много хора. За момента нямаме човек, който да стои зад нас, да даде една торба с пари и ние да се чудим как да ги изхарчим.

Колкото до некоректните материали срещу нас в медиите – това се превръща в една тенденция и затова излязохме с тази декларация в официалния сайт. Още в началото се написа за вратарска криза в отбора, а в същия този ден ние подписахме с трима вратари. И това вече го казах на пресконференция пред медиите.

За Мартин Камбуров – в момента няма такъв футболист като него в България. Излиза статия, че играе за същата сума като в ЦСКА, а тя е в пъти по-малка. Омаловажава се жеста, който Мартин е направил за клуба, който обича.

За 50-те евро от спонсори - същата работа. Намерихме начин нашите привърженици да даряват пари от чужбина, тъй като SMS-кампанията не позволява това. И веднага някой се подиграва с това, че един от привържениците ни е изпратил 50 евро.

Внушава се, че това са единствените пари в клуба. Все пак за един месец сме платили заплати за юли и сме раздали 3 премии на футболистите. Нямаме фиксиран таван на заплатите, имаме строго определен бюджет.

Неделчо Матушев взима всички решения относно футболистите.

Управленските решения не се взимат само от нас петимата, които са в управителния съвет на сдружението. От много повече хора. Разполагат с опит и професионализъм, които са полезни за всички нас.

Тече си досъдебно производство за запаления ми автомобил. До момента не са ме уведомили за нещо по-конкретно.