Блъснатата Катя благодари на всички, които й помогнаха

Животът

16-08-2014, 08:56

Снимка:

Facebook

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Боскос пак се показа с кола

Прокуратурата: Обвинението срещу Боскос остава

Без вашата помощ по-трудно щях да се възстановя, признава в социалната мрежа 16-годишното момиче

Благодарност към всички, които я подкрепят изрази във Фейсбук 16-годишната Катерина Матеева, която беше блъсната на автобусна спирка в Пловдив от 23-годишния гръцки студент Христос Боскос в края на май, пише БЛИЦ. Младото момиче е категорично, хората й дават сили и мотивация да се възстанови."Здравейте, мили хора. Искам да ви благодаря за всичко, което направихте за мен и за парите, събрани за моята рехабилитация и лечение. Просто нямам думи. Да не говоря за концертите и всичко останало. Адски благодарна съм на всички. Без вашата помощ много по-трудно щях да се възстановя. Вие ми давате сили и мотивация. Благодаря ви от все сърце", написа Катя в социалната мрежа.
Според друга нейна публикация пък хората не осъзнават, че на всеки може да се случи това, което сполетя нея.
"Всеки си мисли, че нищо на него не може да се случи. Имам предвид нещо като катастрофа или нещо такова. Хора, замислете се. Никой не знае какво ще му се случи утре. Спрете да се карате, особено с най-близките си, а веднага изтичайте да кажете на мама и тате, че ги обичате."
Предстои развръзката по случая с катастрофата от 19 май. Прокуратурата назначи петорна съдебномедицинска експертиза, чиято цел е да определи по максимално обективен начин дали телесната повреда на момичето е средна или тежка.Тя се изготвя с участието на травматолог, ортопед и съдебни медици, за да няма абсолютно никакви съмнения във вида на причинените телесни повреди. Заключението се очаква в понеделник.