ШОК! Семейство продава органите си заради дългове

Хората готови да се откажат от сърцата си, за да има живот за децата им

Семейство продава органите си заради кредити. 49-годишна жена преди 3 г. пуснала обява в интернет, че тя и съпругът й спешно продават вътрешностите си.

 Шокиращото в случая е, че жената предлага и сърцето си, съобщи ТВ7. Семейството се решило на подобна крачка заради дълг от 6 хил. лева, които в последствие скочили до 40 хиляди. Жената е взела бърз потребителски кредит, както и един от банка. След като я уволнили от работа вече не можела да покрива дълговете си. В момента съпругът работи на частно, за не отиват всичките им доходи в изплащане на дълга и да не умрат от глад. Семейството живее с 200-300 лв. на месец.

 Жената събра смелост да говори пред камера за проблемите си. "Не ме интересува, че ще си отида от този свят. Дали ще живея още година или две, какво значение има? Важното е да не оставям дългове на децата си", казва опарената от банките. Тя заяви, че цената, която ще обяви за сърцето си ще е според търсенето, но назовава сума от около 30-50 хил. лв., колкото да покрият дълга.

 Въпреки че никой не се е свързал с тях по повод обявата, жената не се е отказала да търси купувач и е решена да спести мъките на децата си, които са заплашени да останат на улицата, тъй като съдия-изпълнител всеки момент може да ги изгони от жилището им.

 Мъжът й дори не знае, че жена му е пуснала обява и за неговите органи, но според нея когато му каже, той със сигурност ще я разбере. Двамата са готови да заложат и собствения си живот и смятат, че нямат други алтернативи. Задлъжнялата жена казва, че не вижда бъдеще пред себе си и живее ден за ден, надявайки се да продаде сърцето си изгодно, за да има живот поне за децата й.