Локо скочи на вестник заради нагла интрига (ВИДЕО)

Треньорът Неделчо Матушев въобще не е коментирал съдийството на мача с Марек

Ръководството на Локо (Пд) скочи срещу спортен ежедневник заради интрига. От Лаута се ядосаха на публикация, която не отговаря на истината.

Става въпрос за изказване на треньора Неделчо Матушев след края на мача с Марек.

Ето какво съобщиха от Локо (Пд) чрез официалния си сайт:

В публикацията, подписана с името Иван Димитров, се цитират думи на треньора на черно-белите Неделчо Матушев относно съдийството на мача срещу Марек, завършил 0:0.

А именно -  „Слабото съдийство направи мача неривлекателен. Нивото на съдийството в този мач бе значително под спортно-техническите качества на двубоя”.

Това естествено е пълна измислица. На пресконференцията след въпросния двубой на Матушев бе зададен въпрос: „Смятате ли, че съдията попречи и на двата отбора?”

Отговорът на треньора бе кратък и ясен: „Аз няма да говоря за съдията. Аз си гледам нашия отбор. Има си съдийска комисия, която може да коментира съдията”.

Интересно е да отбележим, че думите на Матушев бяха чути и от съдийския наблюдател на мача Йордан Иванов, който бе в залата и изчакваше да приключи пресконференцията. Изказването на Матушев бе заснето от камерите на две телевизии, които също  могат да потвърдят безспорните факти.

Вижте цялата пресконференция на Неделчо Матушев след края на мача с Марек и се убедете сами дали написаното от в-к "Меридиан мач" отговаря на истината!