5 причини да обичате жена си

Зодията на половинката ви разкрива какво съкровище имате

Всяка жена си има и хубави и не толкова хубави страни на характера, но винаги е по-добре да се събуждате с мисълта за това, което ви харесва у нея. Иначе ще отровите най-вече себе си. Така, че господа, вижте кои са най-приятните черти на вашата половинка, според зодията й.

Жената Овен е пълна с живот и енергия. Никога няма да ти лежи на гърба като паразит! Тя е самостоятелна и много пробивна. Винаги ще ти казва истината в очите. Не обича често, но когато й се случи, го прави истински и от сърце. Много добра и страстна любовница.
Жената Телец е практична, умна и тактична. Тя е истинска кралица! И по обноски, и по интелект, и по излъчване. Естет, ще ти разкрие красотата във всичките й измерения. Много стабилен партньор! Никога няма да те остави да паднеш. Уникални умения да създава изкуство от всичко, до което се докосне.
Жената Близнаци е комуникативна, умна, аналитична. С нея няма скука! Всеки ден ще те кара да изпитваш нови и нови емоции. Ако имаш мръснишка секс мечта, това е жената, с която можеш да я изживееш. При това ще бъде неземно! Бъди сигурен, че тя ще вярва в мечтите ти повече от теб! И ще направи всичко по силите си да ги сбъднеш.
Жената Рак. От километри ще познае, ако нещо те притеснява. И веднага ще потърси начин да ти помогне. Много държи на семейството и дома. Не е от жените, които се впечатляват от скъпи парцалки! Една откъсната от градината роза ще й донесе многократно повече щастие! Докато я обичаш и уважаваш, ще ти бъде безрезервно вярна. Перфектната майка на децата ти!
Жената Лъв е много благородна, уверена и достойна дама. Готова дори на убийство за хората, които обича. Привлекателна и атрактивна, винаги събра погледите. Със сигурност ще има много мъже, които ще ти завиждат. Отличава се със забележителна аналитичност. Умее да те кара да се чувстваш специален, единствен и неповторим.
Жената Дева. Веднъж влязъл в кръга на хората, за които й пука, имаш абсолютната й подкрепа за всичко. Много лоялен партньор! Обича дълбоко и за цял живот! Ако ви е трудно нещо да разберете или да разрешите, кажете й! Само за секунди ще е раздробила на чаркове ситуацията и ще има поне 3 варианта как да постъпите.Много красива е! Понякога имаш чувството, че до теб не е жена, а ангел. Принципна жена – нещо много рядко в днешни дни.
Жената Везни. След като я срещнеш, разбираш, че представите ти за любов и красота са били някакви бледи и смешни копия на оригинала, който се крие в цялата й същност. Умна, интересна, ерудирана. Чудесен събеседник. Ще ти помогне да мислиш по-обективно и ще ти показва детайли, които почти никой друг не би се сетил да види. Усеща от какво точно се нуждаеш във всеки един момент. И с радост ще ти го даде (освен, ако не си я обидил с нещо преди това.) Изключително справедлива, отговорна и милосърдна.
Жената Скорпион е най-страстната жена. Но вие със сигурност вече го знаете! Не се страхува да казва истината в очите. Независимо на кого! Изключително интересен характер – съчетание на емоция и хладнокръвие, нежност и студенина, пожар и лед. С нея можете да говорите за абсолютно всичко, без никакъв проблем. Тя е една от малкото, които умеят да оценяват жертвите на другите и да им се отблагодаряват, макар и не на момента.
Жената Стрелец. Не жена, а слънце! Усмихната, лъчезарна, забавна, истинска! Тя не познава злобата. Съчетава в себе си сексапила на истинската жена и душата на невинното дете. Тя е единствената, която може да отпусне душата ти, да те накара да забравиш за проблемите и да ти покаже най-хубавите страни на живота.
Жената Козирог. Тя е не просто амбициозна. Тя е страшно успешна жена! Няма да ти се лигави насреща и да ти пълни главата с „женски глупости“. Самостоятелна, независима, тя наистина ще предизвиква гордост и възхищение у теб. Никога няма да те изложи, защото има вроден такт и възпитание. Има завидна способност да бъде блестяща в кариерата и същевременно чудесна съпруга и майка.
Жената Водолей е интересна, различна, уникална! Ще преобърне всичките ти представи за живота. Верен приятел с огромно въображение. Никога няма да те задушава, притиска или спира от каквото и да било. Неповторимо чувство за хумор, придружено от ум, граничещ с гениален.
Жената Риби е нежна, състрадателна, мила, мъдра, дружелюбна. Тя е жена в истинския смисъл на думата. Присъствието й ти носи блажен комфорт и спокойствие. А само една нейна дума може да прати всичките ти притеснения в миналото. Тя изслушва, разбира и подкрепя идеите и плановете ти. Надарена с огромна чувственост. Готова е по всяко време да те дарява с любов.