Малката Рижа и Горан се състезават по бабаитлък

И на двамата им идва "вдъхновението" след яко друсане

Горан Горанов и Симеон Стоянчов се превърнаха в "звезди" на лято 2014. 30-годишиният бивш охранител на убития бизнесмен Георги Танев и 27-годишният по-малък брат на друг отишъл си без време - Калоян Стоянчов , направо се напреварват по изцепки. И на двамата им идва "вдъхновението" след яко друсане.
В края на м.г. в един ден Горан ограби тийнейджър и се опита да открадне от магазин. Тогава сам си призна, че има проблем с дрогата и прецени, че ще е по-здравословно за него да остане зад решетките. След няколко месеца излезе и започна отново. Шоу със стрелба и меле в интернет клуб „Immortal”, трошене на врати в полицията му спечелиха известност и място в ареста.
Серията на малката Рижа е също забележителна - на 12 август той бе хванат да кара ситроена си надрусан с метаамфетамин, на 17 август едва не преби 56-годишен шофьор при засечка на пътя. Замесен и в други золуми.
Симеон е „по-организиран” бандит – минал е през школата на брат си, който се прочу като главатар на малка, но безпощадна банда, която вършеше мръсната работа на по-големи бригади.
Горан няма и този опит. Той просто върши бели като се дрогира. Колкото по-дълго стоят в ареста, толкова по-добре, защото от такива като тях могат да пострадат невинни хора, които по някаква случайност са им пресекли пътя.
Да се смята обаче, че с прибирането на топло на двама наркомани е постигнат голям успех в борбата с престъпността е наивно до глупост./viapontika.com