Вуцов: Крила не ми трябват, те са при самолетите

Момчил Цветанов ще попадне в групата, Галешич подписва днес, призна треньорът

Треньорът на Ботев Вили Вуцов даде днес пресконференция преди двубоя срещу Славия в неделя.

Ето какво каза специалистът:

Умните хора си вадят бележки от загубите. Надявам се ние да сме си направили изводите от това поражение, което дойде 10-ина секунди преди края.

Предстои ни един много важен мач. Не мога да кажа колко ще е тежък. Славия като нас е клуб с традиции. Тръгна с големи амбиции, но последните два мача са им загуби с не толкова добра игра.

Няма какво да хвалим нашата публика. Всички знаем, че тя е феноменална и е 12-ият ни играч. Целта ще е да зарадваме тези хора, които ще дойдат да ни подкрепят.

Не знам дали имаме нужда от крила, подкрилки или от мотори. Вие за вас си ги решавате тези неща. Аз знам от какво имаме нужда. Бъдете сигурни, че при нас Момчил Цветанов няма да бъде крило. На мен крила не ми трябват. Те са там при самолетите. Това са нападатели.

Момчил Цветанов със сигурност ще попадне в групата, до кръг два ще бъде по-пълноценен. Селекцията е отворена. Горан Галешич трябва да подпише днес с нас. Сега ми се обадиха, че вече е минал в София медицински прегледи. Не виждам причина да не стане трансферът. Познавам го добре и знам, че може да допълни нашия отбор в аспект на това, че той е полузащитник по-офанзивен. Левият му крак е силния. Момчил Цветанов пък обратното – със силен десен крак.