"Берое" посреща довечера "Хасково 2009"

Драгомир Драганов от Варна е главен рефер на срещата

Oт 20 часа днес тимът на „Берое“ посреща новака „Хасково 2009″ в двубой от VI кръг на „А“ група. 

Контузени за „Берое“ са Атанас Зехиров и Георги Динков, които получиха травми в мача със „Славия“. Наказани играчи в лагера на заралии няма.

В състава на „Хасково 2009″ личат имена на бивши състезатели на зелено-белите в лицето на Емил Ангелов, Дончо Атанасов, Боян Пейков, Педро Еуженио и Атанас Чепилов. Треньорът на вратарите Стойчо Драгов също е дългогодишен футболист на „Берое“, а до преди няколко години изпълняваше същата функция и в зеления тим.

В миналия кръг на А група „Берое“ като гост надделя с 2:0 на „Славия“ с попадения на Салим Керкар и Венцислав Христов, а „Хасково 2009″ завърши при нулево равенство с „Локомотив“ (София).

Във временното подреждане заралии заемат четвърта позиция с 8 точки, а „Хасково 2009″ са предпоследни с актив от 4 точки.

Варненецът Драгомир Драганов е главен рефер на срещата, а негови първи помощници ще бъдат съгражданите му Александър Атанасов и Милен Станев. Четвърти арбитър е Атанас Бозев, а допълнителни асистент-съдии Георги Кабаков и Боян Славков, и тримата от Пловдив. Дежурен делегат на БФС е Янко Радев от Пловдив, а оценка на съдийството ще постави Мартин Богдев от Бургас.

Днешният мач е 11-и в А група между двата отбора, като досега беройци са побеждавали 8 пъти, 1 двубой е завършил наравно, а една е победата на сметката на „Хасково 2009″. Головата разлика е 19:9, в полза на заралии.