"Берое" безпощадно размаза новобранеца "Хасково"

Спорт

24-08-2014, 20:57

Снимка:

beroe.bg

Автор:

Starazagorautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Берое" - "Хасково 2009" доиграват утре

"Берое" посреща довечера "Хасково 2009"

Спировски си подари точно попадение за рождения ден

Безапелационно с 3:0 "Берое" направи показно на най-новия отбор в А група "Хасково 2009". Старозагорци не дадоха никакъв шанс на новаците. Двубоят се игра в две вечери, тъй като бе прекъснат снощи заради наводняване на стадиона от силния порой.
Вижте видео от Берое ТВ

Точни за зелено-белите бяха Венцислав Христов, Жуниор Мапуку и Стефан Спировски, които си направи подарък - гол за рождения ден.
В първото полувреме Венцислав Христов откри резултата в 32-та минута, след като бе изведен на стрелкова позиция от Самир Аясс в наказателното поле и реализира с хубав удар в долния десен ъгъл.
Вторият гол падна в 45-та минута, когато Венцислав Христов изведе Жуниор Мапуку по десния фланг и конгоанецът завърши самостоятелния си рейд по прекрасен начин - с гол след залъгване за стража на "Хасково 2009".
В 80-та минута Веселин Пенев открадна топката по десния фланг и центрира по земя към малкия пеналт, където Стефан Спировски вкара безпощадно за 3:0, с което си направи подарък за рождения ден.
Имаше и отменен гол за "Берое". Елиаш да Силва постави топката върху главата на Георги Костадинов, който я вкара в мрежата на гостите, но страничният арбитър вдигна флаг за засада.
Двама рожденници имаше в днешния двубой. Освен Стефан Спировски от "Берое", и капитанът Недялко Хубенов от "Хасково 2009".