Заражда се конфликт в Спартак – шефове срещу треньор

Отборът без контрола в пореден почиващ кръг

В Спартак (Пд) явно се заражда конфликт между ръководството на клуба и треньора Манол Георгиев, подразбра Plovdiv.utre.bg. Това личи от съобщението в официалния сайт на „гладиаторите”, в което се недоволства от действията на треньорския щаб.

Поводът е, че кючукпарижани отново не пожелаха да играят контролна среща за обиграване на състава, когато по програма почиват в Югоизточната „В” група.

Ето и цялото съобщение в сайта на Спартак (Пд):

Треньорското ръководство на Спартак продължава със странните решения. Стана ясно, че отборът няма да разчита на контролна среща в почиващия 3-и кръг от Югоизточната "В" група.

Докато другите отбори играят Спартак ще разчита само на тренировки, дори през уикенда такива няма да има. От 3 кръга за първенство "гладиаторите" имат изиграна само една среща. Шефовете признаха, че няма как отборът да е готов за мачовете при положение, че е на няколко дена тренировки.

Въпреки това контролна среща не се организира, играчите нямат шанс да свикват един с друг и с начина си на игра - сработка липсва!

Следващият мач е срещата на 30 август на ст. "Тодор Диев" срещу отбора на Димитровград, но какво ли ще е състоянието на отбора?

Ще видим, но е сигурно, че привържениците на клуба не искат да виждат такъв Спартак.