Футболисти и треньори искат секс срещу интервю

Нова книга засенчи скандалния бестселър "Начален сигнал" на бившия немски национал Харалд "Тони" Шумахер. Неин автор е известната белгийска тв водеща Хилде ван Малдерен (Hilde Van Malderen). Тя е събрала в томчето похотливите съобщения, които е получавала от футболисти и треньори в продължение на няколко години.

"От страниците на "Играчки" се лее тестостерон", обяви "Хет ласт нюз". "Работя в минно поле. Книгата се написа сама и много бързо. Събирам съобщенията от години, а под всяко стои отговора ми. Искам по този начин да защитя себе си и всички жени, които са работили моята професия или имат намерение да се впуснат в нея", коментира авторката. Тя пази в тайна имената на играчите и треньорите, но е оповестила отборите, където са или са се подвизавали похотливците. "Става въпрос за богати хора, с много свободно време.

Техните партньорки не знаят или се правят, че не знаят какво правят половинките им. Носят пръстени, а мамят", допълва Хилде. Пресата публикува някои от "бисерите", които взривиха белгийския футбол. Бивш играч на "Брюж": "Хайде тази вечер да спиш с мен", треньор: "Ако искаш да ме интервюираш, ще бъде от възглавницата", друг бивш футболист на "Брюж": "Страхотно беше да си до до мен на сцената, но искам да целувам меките ти устни. Ако имаш смелост, идвай с мен в тоалетната" и "Знаеш, че обичам шампанско, ще го изливам върху теб и ще го ближа", ас на "Зулте Варегем": "Не искам сериозна връзка, защото съм женен, просто ми трябва приятелка за секс".

Източник: plovdivskinovini.com