Отцеубиецът от Добрич бил насилван като малък

Димитър е абсолютно безскрупулен

18-годишния Димитър Балабанов, който уби баща си и преби почти до смърт майка си, най-вероятно е бил насилван като малък, твърдят съдебни психолози.

 Драмата се разигра на 23 август, когато одителите завели Димитър в местната болница, защото имал неадекватно поведение. Там изродът нанесъл смъртоносен удар на баща си със саксия по главата, майката също е пребита зверски и бере душа, пише "Всеки ден".

 Младежът веднага беше закопчан, а преди дни и оставен за постоянно зад решетките. Пред съда той проплака, че лично баща му го е тъпкал с дрога.

 Специалистите обаче са категорични, че дрогата не може да предизвика подобна агресия, а само да я засили, ако има такава.

 Самият факт, че младежът е посегнал към дрогата, е повече от красноречив, че нещо в това семейство и в отношенията с родителите куца.

 Не е изключено Димитър да е бил насилван в детството. Често пъти децата потискат подобни неприятни изживявания, които обаче рано или късно изскачат и те удрят като чук в главата.

 При всички случая станалото в онзи ден в добричката болница подчертава сериозните проблеми в това семейство. Още повече, че синът демонстрира изумителна липса на всякакви скрупули, като се опитва да натопи собствения си баща. Само и само, за да спаси кожата си, Димитър го обвинява, че той лично му е давал дрога.

 Така или иначе буйният младок остава зад решетките, защото е опасен за останалите, а не е изключено да навреди и на себе си, коментираха специалисти. Експерти пък а получили задача да разкрият какво е истинското му психическо състояние.