Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Лиляна Павлова откриха ново игрище в Казанлък

Игрището се построи с доброволния труд на МГЕРБ – Казанлък. Проектът е финансиран от ГЕРБ и е на стойност близо 35 000 лв

Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, зам.-председателят на партията Цветан Цветанов и водачът на кандидат-депутаската листа на ГЕРБ в Стара Загора Лиляна Павлова откириха новоизграденото комбинирабно спортно игрище в Казанлък.

Новата спортна придобивка на казанлъчани е реализирана по идея и с доброволческия труд на МГЕРБ – Казанлък, които през последните месеци отделяха от личното си свободно време, за да изградят съоръжението. С тази тяхна инициатива, младите гербери искат да насърчат спорта в Казанлък, тъй като новото игрище може да се ползва денонощно и безплатно от всеки, който желае.

Спортната придобивка се намира в района на стадион "Севтополис", където през 2012 година бе открита и площадка за стрийт фитнес, отново изградена със средства от субсидията на ГЕРБ.

С откриването на новото игрище, Казанлък се сдоби с модерно спортно съоръжение, оборудвано с висококачествена каучукова настилка с акрилно покритие, оборудвано с осветление за тренировки през тъмната част на денонощието, оборудвано с видеонаблюдение, осигуряващо сигурността на спортуващите и безплатен WI-FI за минутките за отдих.
От МГЕРБ-Казанлък споделиха, че ще са необходими още две седмици, за да се втвърди изцяло настилката, след което игрището ще бъде отключено за свободно ползване.