Бирмата "почерни" колата на Преслава

Пловдив Лайф

30-08-2014, 11:18

Снимка:

plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бирмата взе колата на Преслава

Бирмата "купил" Преслава

Преслава хвърли 4 бона за магия

Станоев решил, че ще му е по-изгодно да смени цвета на возилото и да го остави за себе си, отколкото да го продава

Георги Станоев, известен като Малката Бирма, е пребоядисал розовото бентли, което бе подарил и впоследствие си взе от бившата му любима Преслава. Младият пернишки милионер купи преди година луксозната лимузина "Бентли Континентал" и веднага даде ключовете на возилото на оборотната певица. Макар Преси да се фукаше с розовото бижу дълго време, то не се водеше нейно по документи, тъй като собственикът си остана Станоев, пише blife.bg.

След скандалната им раздяла, която завърши с бой в култовата чалга дискотека, бизнесменът си взе ключовете от луксозното возило и го прибра в гаража си.

24-годишният Георги не изчакал много и закарал автомобила в столичен сервиз, за да го пребоядисат в черно. Практичният Станоев решил, че ще му е по-изгодно да смени цвета на возилото и да го остави за себе си, отколкото да го продава, защото ще му вземе по-малко пари. За да зарадва капризната Преси с въпросното возило, той брои около 300 бона.

За новия цвят на автомобила Малката Бирма платил около 20 хилядарки. Веднага след като смени цвета и заличи всички спомени от близо 2-годишната си връзка с изпълнителката на "Дяволско желание", пернишкият бизнесмен не се спря да кръстосва софийските улици и актуалните чалга заведения.

Преди дни Георги отскочи и до Слънчев бряг, където именно в дискотеката, станала бойно поле на края на връзката му с Преслава, младежът не спря да купонясва цяла нощ, докато всяка втора песен бе поздрав за веселата му компания.

Междувременно се появи слух, че двамата с певицата отново се събрали миналата седмица. Инициатор за това станала майката на Бирмата Лидия. "Мирът" обаче продължил само 2-3 дни, след което двойката отново се разделила.