Преслава хвърли 4 бона за магия

Певицата дала парите, защото постоянно й било лошо

Преслава била чест посетител на различни ясновидки, които искрено се радвали, щом я видят на прага им. Тя не крие, че вярва в уроки и негативно насочена енергия, заради което от време на време ходи на консултации при подобни хора.

На няколко общи участия с Борис Дали даже го помолила да й помогне да се отърве от постоянното главоболие и неразположение. Певецът знаел как да изчисти негативната енергия с ритуал с вода, научен от баба му.

"Никога няма да забравя една бабка, лека й пръст, която срещу кутия бонбони предсказа всичко с уникална точност. Каза ми, че мъж с мустак ще ми преобърне живота (Милко Калайджиев) и че дълги години ще пея. Бил ми писан късен брак и ще имам само едно дете - момче, което ще родя на 35 години", припомня си хитовата певица, цитирана от Lifestyle.bg. Дни след раздялата си с Бирмата Преслава посетила варненска ясновидка, която й казала, че има магия, направена от колежки завистници. За няколкото ритуала за разваляне на отрицателната енергия добричлийката се изръсила с 4000 лева.