"Верея" обърнаха "Пирин" Разлог в последните минути на "Трейс Арена"

Гостите водеха с един гол почти до края, в крайна сметка старозагорци постигнаха 2:1

ФК „Верея” постигна втора победа от началото на първенството в Б група след като победи „Пирин” /Разлог/ с 2:1 в среща от петия кръг. Срещата се игра снощи пред 300 зрители на стадион "Трейс Арена".

Гостите от „Пирин” откриха резултата в 6-та минута. Тогава нападателят Росен Каптиев с параболичен удар от границата на наказателното поле прати топката във вратата на старозагорци за 0:1.

След почивката треньорът на ФК „Верея” Господин Мирчев направи промени в състава си и отборът заигра доста по добре отколкото до почивката.

В 81-та минута ФК ”Верея” изравни резултата. Николай Костов центрира отдясно в наказателното поле на гостите, там в първия момент с топката се размина Живко Желев, но зад него беше Ангел Костов който със силен удар от десетина метра изравни - 1:1.

Старозагорци се нанесоха трайно в половината на гостите и в 90-та минута направиха пълен обрат в резултата. Желев беше съборен пред наказателното поле на „Пирин” и Николай Костов вкара победния гол от пряк свободен удар и с прецизен удар прати топката в мрежата на противника.

ФК „Верея” е на 12-то място във временното класиране с актив от 6 точки.