"Царица" Костадинка налита на бой на журналист пред затвора

Рашкова отказала да коментира с какви пари живее ромската фамилия

Съпругата на Кирил Рашков – Костадинка Рашкова, по-известна като "Царица" Костадинка, влезе в словесен друбой с Миролюба Бенатова. Журналистката от Нова телевизия правела репортаж по друга тема, когато случайно срещнала жената на Цар Киро.

По думите на Миролюба Бенатова, Костадинка най-вероятно била тръгнала на свиждане с Кирил Рашков, който в момента е настанен в затворническата болница. При срещата си с журналистката, "Царица" Костадинка е проявила агресивно поведение и се е държала крайно невъзпитано.

Костадинка Рашкова,така и не каза какво работи и с какви пари живее семейството й. Не каза и за връзките на семейството с политици. Но едно повтори няколко пъти: "Ще ти прасна една чанта в главата, ще ида в Сливенския затвор”, коментира Миролюба Бенатова. Ядосаната Костадинка отправила нападки към Бенатова и оператора Кирил Тасев, бясна, че журналистите я предследват.

"Какво те интересува с какво се изхранва нашата фамилия? Имаме наследство, с това се изхранваме. Колко си жалък! Как не ти омръзна, бе, простак, да ме снимаш. Колко си жалък като ме снимаш! Ама снимай – мен ме знае цяла България!“, не спряла да нарежда "Царица" Костадинка.

novanews.bg