Любимият "Север Юг" се завръща на екран

На 9 септември от 20 часа по bTV

Най-гледаният турски сериал у нас за 2014-а "Север Юг" се завръща в родния ефир. Сагата продължава на 9 септември от 20.00 часа по bTV.

В социалната мрежа вече валят коментари за предстоящото излъчване на най-гледания турски сериал през юни тази година. „Чакам го с нетърпение”, „Крайно време беше” и „Страхотен сериал” са само част от публикациите в официалните страници на филма във Фейсбук.

"Север Юг" разказва историята на двама братя - Кузей и Гюней. Kузей е смел, но безразсъден, трудно му е да контролира гневът си, безстрашен, не може да толерира несправедливостта, нетърпелив и оставя юмруците си да говорят вместо него. Гюней е противоположност на Кузей. Той е спокоен, упорит, не действа без да помисли. Като цяло трудолюбив млад мъж. Единственото общо между двамата мъже е тяхната дълбока любов към Джемре. Дали устремеността и амбицията на Гуней ще се превърне в завист и злоба? Дали Кузей ще открие най-накрая мир и любов в живота си? Отговорите ще научите ако гледате хитовия сериал "Север Юг"!