"Север Юг" наследи любовта на зрителите към "Огледален свят"

В ефира са излъчени едва 2 серии, "зарибяването" тепърва предстои

Противоречиви коментари се появиха в социалната мрежа минути след излъчването на новия турски сериал по бТВ снощи. Докато едни изказаха прекрасно мнение за "Север Юг": "Страхотен е!", "Уникален" и "Супер е, ще го следя", други го сравниха с така обичания на мнозина "Огледален свят".

"Готин е, но "Огледален свят" беше по-хубав, макар и с лош финал", "Не е като „Огледален свят" определено!", писаха форумци. Явно финалът на любимия на хиляди българи сериал разстрои зрителите и те все още не могат да приемат подобаващо новата теленовела.

Нека не забравяме, че в ефира са излъчени едва 2 серии и "зарибяването" тепърва предстои.

"Север Юг" разказва историята на двама братя - Кузей и Гюней. Kузей е смел, но безразсъден, трудно му е да контролира гневът си, безстрашен, не може да толерира несправедливостта, нетърпелив и оставя юмруците си да говорят вместо него. Гюней е противоположност на Кузей. Той е спокоен, упорит, не действа без да помисли. Като цяло трудолюбив млад мъж. Единственото общо между двамата мъже е тяхната дълбока любов към Джемре. Дали устремеността и амбицията на Гуней ще се превърне в завист и злоба? Дали Кузей ще открие най-накрая мир и любов в живота си? Отговорите ще научите ако гледате хитовия сериал "Север Юг"!