Добре дошли в Бар-Механа "Вретеното"!

Пловдив Лайф

05-09-2014, 12:49

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Валерия Попова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бар-механа "Вретеното" отваря врати в четвъртък с луд купон за новия сезон

Пловдив вече се върти само на едно място

Сред близки, приятели и много специални гости врати отвори единственото по рода си място за забавление под тепето – Бар-Механа "Вретеното".

В Пловдив вече всичко се върти само на едно място – ул. "Гладстон" 1. Поройният дъжд не уплаши десетките купонджии, изпълнили докрай механата за официалното й откриване. И както се казва "По вода ще ни върви!".  

Големи компании вдигнаха тежки чаши и си казаха "Наздраве!". Четирима пък споделиха с гостите на "Вретеното" най-големия си празник – своя рожден ден.

Куп изненади очакват пловдивчани и гости на града. Домакините са подготвили много промоции и глезотии за своите посетители. Но какви, ще разберете само ако станете час от купона. Майстори готвачи отговарят за кулинарните изкушения по масите. Ценителите на спиртни напитки могат да се насладят на качествен алкохол на народни цени.

Оркестър "Динамик" допълва уютната обстановка и всяка вечер ще се грижи за доброто настроение на посетителите. Кръшни адреналинки пък ще вдигат… адреналина на гостите. Нека не забравяме и момчето зад пулта, което ще изпълнява всяко ваше музикално желание.

"Вретеното" - място, на което можете да отпразнувате Ваш или празник на приятел... Мястото, което ще оставя у Вас всеки път незабравими спомени, които ще ви топлят дълго ... Мястото, което ще обсъждате и споделяте с хората около Вас.
Забавление по Балкански по джоба на всеки! Начало на купона - всеки ден от 20 часа.

Заповядайте и се уверете сами!

За резервации: 0893 511 505,

Пловдив, ул. „Гладстон“ №1