Слави иска Николета

Николета Лозанова успя да вбеси и Слави Трифонов, пише HotArena.net. Дългия не можел да се побере в кожата си, че плеймейтката е недостъпна зона за него.

Гологлавият водещ направо побеснял, щом разбрал, че НиЛо и предаването й влизат в бТВ. Слави отдавна имал апетити към предаването й и на няколко пъти правел намеци да мине под неговата шапка.

Иван и Андрей обаче нямали намерение да изтърват златната си кокошка, и се изместиха в бТВ заедно с Лозанова.

„Дългия само за пред хората го играе, че ненавижда папарашките истории. Той се интересува единствено от рейтинг, а тъй като Николета и пикантните й новини гарантират такъв, Трифонов от няколко дни ръси, че е можел той да се облажи с нейното предаване“, разкриват запознати с развихрящата се тв война, пише Всеки ден.

Слави не е единственият разочарован от тайния трансфер на Николета. Оказва се, че всички продуценти в бТВ са се точели на плеймейтката заради високия рейтинг на папарашкото й предаване.

Евтим Милошев и Любо Нейков също искали да се облажат от оборотната Николета. Техните предавания са на доизживяване и ако не предприемат крути мерки, ще трябва да се сбогуват в ефира.