Отрязаха Венета Райкова от три места

От три телевизии не искали блондинката за водеща

Венета Райкова трябва да преглътне затръшването на три врати под носа й. Тя е отказала да преподпише договора си с продуцентите на „Горещо" с идеята да започне ново начало.

Всъщност в кулоарите на Нова тв се твърди, че не Венета е инициатор, а „Телеман", които били разочаровани от скандално ниския рейтинг през последните 2 години, пише hotarena.net, цитирана от Lifestyle.bg.

„Имаше някои проблеми, които отдавна исках да се решат, но продуцентите не изпълниха желанието ми и затова напуснах", пък е версията на Райкова. Последва интервю с бившата водеща, в което тя тактично се самопредложи на медийния пазар, подчертавайки, че няма уговорки с никой до момента. От Нова тв й обяснили, че за момента няма място за нея и подобен тип предаване. В TV7 пък Райкова отказала оферта още преди години, и то по доста обиден за медията начин.

Тв водещата не очаквала, че може един ден да опре до тях и когато преди месец отишла да пита за работа, й затръшнали вратата. Според последните слухове и bTV не премитали за нея, тъй като там щяло да се подвизава друго жълто предаване - това на Николета Лозанова.