Сашо Майонезата влиза във "ВИП брадър"

Александър Найденов ще използва тв ефира, за да довърши бившата си половинка Елен Колева

Александър Найденов ще бъде един от съквартирантите в предстоящия сезон на "ВИП брадър", пише БЛИЦ. Майонезеният бос, който преди дни се раздели брутално и окончателно с актрисата Елен Колева, е решил да използва тв ефира, за да разкрие и най-пикантните подробности около връзка им.

Любовта между богаташа и актрисата продължи близо 6 години, разкъсвана от страст и люти скандали, почти винаги започващи от медиите.

"Пенсионирах" Елен. Преди година й дадох втори шанс да бъде лоялна, а се омаза до уши. Има жени, които или не могат, или не искат, или и двете, да бъдат чувствено верни само на мъжа до себе си. Елена е точно от тях", каза Найденов в интервю миналата седмица.

"Как се нарича поведението й да се кълне пред мен, че ме обича, пред друг - че е влюбена в него, а пред трети - че иска да я "изчака" да приключи с първите двама?! Това се нарича "морален курвалък!", обяснява Александър.

Богаташът признава, че е купил на Елен Колева апартамент, скъп автомобил и й е създавал всички условия да се чувства луксозно. Признава й, че е казал "няколко добри думи" за нея пред шефа на Народния театър Павел Васев, за да назначи на щат изгората му. Сега обаче си е променил мнението.

"Нека ръководството на театъра да си преценява доколко е уместно да държи в трупата си тази "популярна звезда", казва той.

Ден по-късно стана ясно, че Елен Колева върнала на бившето си гадже Александър Найденов ключовете от жилището, което той й подарил.

Според информация от кухнята на "ВИП брадър" Найденов няма да спести нито една пикантна подробност за Елен и ще разкрие дори и това, за което се е бил зарекъл да мълчи до гроб.