Цветан Цветанов и Ивайло Московски ще посетят София област

Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов и водачът на кандидат-депутатската листа на ГЕРБ за 26-и МИР Ивайло Московски ще посетят София област. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

На 8.09.2014 г. (понеделник) от 9:30 часа Ивайло Московски, заедно с областния координатор на ГЕРБ-София област и кандидат за народен представител Галя Георгиева, ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в хидропарк „Вятърните мелници“, в град Горна Малина.

От 11:30 ч. Московски и Георгиева ще проведат среща с избиратели в многофункционална зала при Народно читалище „Тодор Пеев“ в град Етрополе.В 13:30 ч. Цветан Цветанов, Ивайло Московски и Галя Георгиева ще разговарят с членове и симпатизанти на ГЕРБ в малкия салон на Народно читалище „Христо Ботев“ в Ботевград.

От 15:45 ч. Цветанов, Московски и Георгиева ще се срещнат с избиратели в залата на Народно читалище „Иван Вазов“ в град Костинброд.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи листата с кандидатите за народни представители от партията пред гражданите на Самоков в 18:30 ч., по време на централното предизборно мероприятие на ГЕРБ в София област. Събитието ще се проведе на централния площад в град Самоков.