ГЕРБ открива предизборната кампания в Стара Загора

Водачът на листата Лиляна Павлова ще представи приоритетите за развитие на региона и страната

Водачът на листата на ГЕРБ в 27 МИР Стара Загора ще присъства на тържествената Света литургия, отслужена от Старозагорския митрополит Галактион в храм „Рождество Богородично” в Павел баня. На 8 септември курортът чества своя празник. Началото е 9:00 часа.
В Стара Загора Лиляна Павлова ще проведе редица срещи.
С представители на таксиметрови фирми водачът на листата на ГЕРБ ще обсъди инфраструктурните проекти в региона и проблемите на бранша. Срещата е от 13:00 ч., в зала 1 на хотел „Верея”.
От 15.00 ч. на същото място Лиляна Павлова ще се срещне с представители на спортните клубове в града.
Веднага след това Лиляна Павлова ще посети обекти изпълнявани по ОП „Регионално развитие” в Стара Загора.
Официалното откриване на предизборната кампания на ПП ГЕРБ в Стара Загора ще бъде от 18.00 ч. в залата на Старозагорската опера. Водачът на листата Лиляна Павлова ще представи всички кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ – 27 МИР, в 43-то Народно събрание. Тя ще представи и приоритетите за развитие на региона и страната.
Лиляна Павлова е родена на 6 декември 1977 година. Доктор е по икономика. Има следдипломна квалификация по право. Започва кариерата си като експерт по международни проекти и до 2002 година е експерт в Координационното звено по ИСПА към Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Следва работата й като началник отдел в дирекция „Национален фонд" в Министерство на финансите (финансово управление, контрол и сертификация на средствата от ЕС). В продължение на 2 години е заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството. На 7 септември 2011 година става министър на мястото на избрания за президент Росен Плевналиев. Депутат в 42-то Народно събрание. За втори път е водач на листата на ГЕРБ в Стара Загора.