Как да разпознаете, че сънищата ви са пророчески

Всеки сънува, но не всеки умее да прецени дали сънищата му са пророчески. Не всички сънища могат да бъдат наречени пророчески, а често някои специфични места, събития или хора биват сънувани, просто защото хората са твърде фокусирани върху тях.

За да се научим да разпознаваме какъв сън имаме трябва да знаем, че знаменателните сънища се делят на буквални и символични, пишат от chudesa.net.

Буквални пророчески сънища

Буквални са тези пророчески сънища, които ни показват събития, случващи се по-късно в реалността. Най-баналният пример на буквален сън е човек да сънува, че катастрофира, а на следващия ден да стане участник в произшествие.

Символични пророчески сънища

Много по-трудно е да се преценят символичните пророчески сънища, защото те указват бъдещето, но не директно, а косвено. В съня на човек е даден намек, символ, който е като загадка и чака своето решение. Винаги е много трудно да се интерпретират правилно.

Псевдо-пророчески сънища

Понякога сънищата могат да бъдат и псевдо-пророчески, двойници на пророческите.

Например, една жена вижда в съня си ято гълъби, които отлитат. Събуждайки се, тя отваря съновника и чете, че това означава борба, загуба на лично щастие. Жена е разстроена, а вечерта отива на среща с гаджето си. Тя е в лошо настроение, мълчалива е.

Мъжът се опитва да разбере какво се е случило, започва да повдига темата. В края на краищата всичко завършва с кавга. Жената си прави извода, че нейният сън се е оказал пророчески. Но в действителност това е псевдо-пророчески сън, когато под влияние на съня, човек програмира конкретна ситуация и сбъдва негативните си очаквания.

Не е особено лесно човек да разтълкува съня, но е важно да се знае, че в различни източници има информация, която ще ви даде насоки.

Източник: Inews.bg