Николета се гушка с Евгени Минчев (СНИМКА)

Плеймейтката се съюзи с най-яростния критик на Алисия

Николета Лозанова откри нов приятел или супер съюзник в лицето на лорд Евгени Минчев, предава HotArena.net. Досега те не бяха засичани да си правят компания или да си гукат в някое заведение, но явно няма невъзможни неща.

Освен събеседник, г-н Минчев е идеален съюзник. Защо ли?! Той е един от най-яростните критици на фолк певицата Алисия. Почти винаги не му се нрави нейният стил на обличане и всеки път намира за какво да се хване във визията й и да я порицае.

Но за добрият тон и разбирателството им, заговори Ни Ло през уикенда. Тя сподели в профила си във Фейсбук скрийншот на страница от български вестник, в който Лордът води рубрика и прави дисекция и селектира модните изцепки на седмицата.

Лозанова бе написала към фотото: „На едно мнение сме“, а под прицела на паркетния лъв бяха: Ваня Щерева, Силвестър Силвестров, фолк певецът Галин, Орлин Павлов и тук-там похвали за Елена Кучкова. 

Стана ясно снощи, че Николета и Евгени са имали вечеря, а тандемът й моделката определя като „неочаквано добра комбинация“. 

Друг любопитен факт е, че преди време, когато стартира първият сезон на реалити шоуто „Къртицата“, а Николета бе участник в него, Минчев меко казано я обиди. 

При една от мисиите, водещите заявиха, че Лозанова е загубила съзнание за кратко и се е наложило да я стабилизират с глюкоза. Тогава Лордът бе написал във фейсбук страницата си, че е невъзможно да й падне съзнанието, тъй като тя никога не е имала такова.

В името на какво Ни Ло преглътна казаното – целенасочено ли е или просто се радва на компанията на Евгени Минчев – предстои скоро да разберем.