Златка Димитрова не трябва да забременява отново

Поне в рамките на следващите няколко месеца

Златка Димитрова не трябва да забременява отново! Категоричната забрана идва от лекарите на плеймейтката, които бяха неотлъчно до нея по време на злополучната й първа бременност. И които са категорични, че моделката не бива и да помисля за второ дете поне в рамките на следващите няколко месеца, пише клюки.нет.

В противен случай има сериозен риск за здравето и живота на самата Златка Димитрова. Затова, ако иска всичко да е наред, тя и половинката й Миро ще трябва да поизчакат с второто бебе. Новината е поредния удар по психиката на моделката след като загуби детето си само месец преди раждането му.

Както знаете, Златка Димитрова разплака цяла България с признанието си, че е загубила детето си в осмия месец от бременността си. Самата плеймейтка сподели, че причината за трагедията е проблем със сърчицето на детето. Месец след ужаса, победителката във ВИП Брадър започва малко по малко да се съвзема след шока, научиха от hotnews.bg.

За да преодолее напълно загубата обаче Златка Димитрова иска да забременее отново час по-скоро. Любимият й Миро също няма търпение двамата отново да започнат с опитите да се сдобият с наследник. За тяхно съжаление обаче ще трябва да почакат известно време, преди това да се случи.