Втори ден ГЕРБ помага на пострадали от наводнението добричлии (ВИДЕО)

Те помогнаха в разчистването на отломки от къща по ул. „Копривщица"

Втори пореден ден кандидати за народни представители от ГЕРБ помагат на пострадали от наводнението наши съграждани. И днес в разчистването се включиха представители на партията от Русе, Шумен и Разград. Активно днес в работата участваха и всички кандидат-депутати от Добрички регион. Те помогнаха в разчистването на отломки от къща по ул. „Копривщица", а в програмата за днес бе включена и къща по ул. „Бузлуджа".
Наравно с мъжете се трудиха и двете дами в листата – д-р Маргарита Новоселска и Даниела Димитрова, съобщи ИА ДОбруджа.
В държавата има да се свърши много работа, но трябва да се започне от най-малкото, от всеки човек в нужда. Политическите пристрастия нямат значение, ако всеки от нас помогне, ако всеки е добър човек. Нашата политика и цел винаги е била да тръгнем от малките неща, за да се получат и големите, заяви за радио „Добруджа" д-р Новоселска.
Собственичката на имота по ул. „Копривщица" Здравка Георгиева изказа благодарност на Живко Мартинов за инициативата.
Като гледам са голяма група и бързо ще се справят. Работят усилено и изглежда, че не са дошли само с предизборна цел, а действително да вършат работа, призна Здравка Георгиева, която зорко следеше действията на кандидатите за народни представители и даваше указания в работата им.