ГЕРБ продължава почистването на наводнените домове в община Георги Дамяново

Пострадалите ще бъдат подпомогнати със закупуване на печки, хладилници, перални, бойлери и друга битова техника

Водачите на кандидат-депутатските листи на ГЕРБ в Монтана, Плевен и Видин Десислава Атанасова, Цецка Цачева и Ивайло Московски, заедно с евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Томислав Дончев, почистиха помещенията на бившата здравна служба в село Говежда, община Георги Дамяново, която бе залята при наводнението преди няколко дни.

„Дойдох за да се запозная лично със ситуацията и да помогна с каквото мога. Положението тук е много тежко и е нужна много работа, за да се преодолее кризисната ситуация“, заяви Дончев.
Десислава Атанасова, вторият в листата на ГЕРБ в Монтана Златко Тодоров и кметът на село Говежда Илия Илиев обиколиха засегнатите домакинства и направиха опис на унищоженото от стихията имущество.

ГЕРБ ще подпомогне пострадалите в необходимостта им от закупуване на печки, хладилници, перални, бойлери и друга битова техника.

„Трябваше да дойдете, за да разбере цяла България какво се случва при нас. Ако не бяхте Вие, нямаше да разберат за нашата трагедия“, заяви един от най-тежко пострадалите в село Говежда дядо Бранко.