ГЕРБ-София почистват пострадалите къщи от наводненията в село Странско

Днес е трети ден от акцията на ПП ГЕРБ в помощ на пострадалите от Странско

От 09:30 часа сутринта над 80 доброволци от листите на ГЕРБ за 23-ти, 24-ти и 25-ти МИР в София разчистват домовете на пострадалите от наводненията в димитровградското село Странско. Днес е трети ден от акцията на ПП ГЕРБ в помощ на пострадалите от Странско. Досега са изчистени над 20 къщи, а екипът от ГЕРБ-София продължава работата по възстановяване на домакинствата.
Водачът на листата на ПП ГЕРБ в 23-ти МИР Александър Ненков и кандидатите за народни представители Валентин Николов и Владимир Иванов започнаха разчистване на една от най-пострадалите къщи в селото. Домът на баба Донка е почти разрушен от 3-метрова приливна вълна. Загинали са и животните й. „Господ да Ви благослови за помощта, момчета. Животът ни се срина, мислехме, че сме забравени от всички. Вчера Бойко Борисов дойде и ни дари с пуйки и козички. Той ни вдъхна отново вяра и надежда“, обърна се тя към доброволците, които почистваха къщата й.  
„Ние сме тук, за да помагаме. Акцията на ГЕРБ-София започна в Берковица, където почистихме над 10 къщи. Днес ме тук и ще продължим докато не помогнем на всички бедстващи в страната. Предизборната кампания е преустановена, докато има хора, които имат нужда от помощ“, категоричен бе Александър Ненков.