Мис Крокодил по бански, събра очите на американците

СНИМКИ

Антония Петрова събра очите на американците с визията си по бански. Скандалната родна миска, която и до ден днешен хората наричат Мис Крокодил, е в САЩ по специална покана на организаторите на местния конкурс Мисис Америка. Естествено, госпожа Бередин не пропусна да се снима на местата, които посещава, и да сподели кадрите с феновете си, пише kliuki.net.

Каквито и коментари да има за лицето й, факт е, че Антония Петрова изглежда зашеметяващо бански. Нашенката, която си спечели и короната на Мисис Русия събра очите на местните с перфектното си тяло, която без стеснение показваше в оскъдния си бански. Естествено, не закъсняха и отзивите на въодушевените почитатели на манекенката.

Почти всички онлайн потребители са категорични, че Тоца определено няма забележки по отношение на фигурата си. Някои от най-върлите почитатели на госпожа Бередин дори стигат още по-далеч в оценките си като заявяват, че тя изглежда в пъти по-добре от всички претендентки за короната на Мисис Америка.

Българката действително събира погледите и с вечерния си тоалет, който подчертаваше стройното й тяло. Друг е въпросът, че е могла да се спре на по-подходящ фон дьо тен, тъй като лицето й изглежда два пъти по-бледо от останалата част на тялото, коментират модни експерти.