White Bar стана на годинка! Уникален купон за ЧРД до сутринта

Вкусна торта, пълни чаши и приятна музика за празника на любимия бар

Измина една чудесна и успешна година в компанията нa White Bar на хотел „Лайпциг“. Вкусна храна, качествени напитки, усмихнат персонал и музикални изненади ни радваха, ще  ни радват и занапред!

С вкусотии, пълни чаши и приятна обстановка Белият бар отбеляза подобаващо своя първи рожден ден в компанията на близки и приятели. Още от входа White Bar посрещна гостите си с чаша студено бяло вино и подаръци. Музика на живо и танци до насита завладяха White Bar в четвъртък вечер.

Рожден ден без торта не е рожден ден. Поредната изненада на домакините „пристигна“ на огромен поднос. След като всички задружно духнахме свещичките, отново заедно си хапнахме от огромния сладкиш!

За кратко време White Bar на хотел "Лайпциг" успя да се наложи като място, на което купона няма край.

Марката White Bar, която е на пазара вече 9 години, е гарант за качество и веселие. Въпреки новия адрес от година, барът не загуби нито един от своите почитатели и гости, напротив – те станаха в пъти повече. Стилът на заведението е уникален, като името си  - Белият бар - свежа глътка въздух за Пловдив.

Екипът на Plovdivutre.bg пожелава на любимото място на пловдивчани още дълги години да радват и удовлетворяват желанията на своите клиенти.

Още снимки от партито вижте ТУК!