Салса тайфун отнесе White Bar (СНИМКИ)

Салсата е страст, хубава музика и красиви жени, каза диджей Боби за Plovdivutre.bg

Салса тайфун отнесе гостите на White Bar на хотел Лайпциг в петъчната вечер. Десетки салсьори от различни денс клубове се включиха в купона. Белият бар се превърна в терен на страстните ритми на латинотанците и кубинската музика.

За качественото разбиване се погрижи един от най-обичаните диджей в страната – DJ Bobi. Запалилият се преди 12 години по латино музиката вдигна на крак всеки посетител на хотела.

Салсата е страст, хубава музика и красиви жени, каза Боби за Plovdivutre.bg. “Срещата” му с горещите ритми е едно от най-уникалните неща, които са му се случвали в живота. През далечната 2002 година се влюбва в танците и качествената музика и до ден днешен той остава верен на любимата си салса.

В разгара на вечерта партито се пренесе в бялата зала на хотел Лайпциг, където танцьорите изтъркаха подметките си. Танци имаше за всеки – от начинаеши до напреднали.

Ако сте изпуснали взривяващия салса маратон миналата вечер, се пригответе за нова доза латино ритми. Скоро White Bar отново ще събере любителите на горещата музика за поредната главозамайваща нощ под тепето.

Още снимки от вечерта може да видите ТУК.