Цветан Цветанов: ПП ГЕРБ дава шанс на знаещите и можещите

Това заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ в Благоевград

"Въпреки всички схеми, внушения и пропаганда, която беше направена от нашите политически опоненти, ГЕРБ успя да остане първа политическа партия в България. Това е благодарение на всички вас!", с тези думи заместник-председателят и водач на листата за 1 МИР-Благоевград Цветан Цветанов откри предизборната кампания на ПП ГЕРБ в Благоевград.

"Днес, когато с целия този отбор, който ще представлява Благоевградска област, сме тук пред вас, за мен е изключителна чест, че аз съм водач на листата. Повече от всякога България се нуждае от висока избирателна активност, която е гаранция за това, че следващото правителство ще бъде правителството на стабилната България и държава членка на Европейския съюз", заяви Цветанов пред хилядите благоевградчани, които едва се събираха на площада.

"В последната година и два месеца България загуби време и посока и се лишихме от възможността от 01 януари догодина да ползваме европейските фондове от новия финансов програмен период", заяви Цветанов.

В допълнение заместник-председателят обясни, че през 2013 година правителството на Пламен Орешарски е пропуснало възможността да подпише споразумението с Европейската комисия, което го лишило от европейска солидарност.  

"Разумният вот е тогава, когато гласът ти отива за тези, които ще управляват или за тези, които ще бъдат парламентарно представени в Българския парламент", призова той.  

Цветанов призова на тези избори всеки да даде своя глас, за да се върне доверието на Брюксел, да има просперитет в България и бъдеще за младите.

"В интервала от 2009 година до 2013 ГЕРБ положи усилия да има финансова сигурност, но преди всичко направихме възможно развитието на регионите. АМ Струма е един от тях, а за последните година и 2 месеца няма абсолютно никакво развитие за финализиране на тези ЛОТ-ове, които се изграждат. Ние ще настояваме да има развитие!", гарантира той.

В заключение Цветанов призова на тези избори да покажем, че сме българи, независимо от етническия произход и заяви, че ПП ГЕРБ винаги е декларирала, че е единствената националноотговорна партия, която не дели българските граждани, а дава шанс на знаещите и можещите.