Цветан Цветанов ще посети област Перник

Той ще се срещне с жителите на Трън, Радомир и Перник

Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов ще посети днес област Перник. Той ще бъде придружаван от водача на листата на ГЕРБ-Перник и областен координатор на партията Вяра Церовска, както и останалите кандидати за народени представители от региона. 

В 11:30 часа Цветанов ще се срещне с жителите на Трън в парка, намиращ се в местността „Ждрелото“ на река Ерма.  В 12:50 часа заместник-председателят на ГЕРБ ще присъства на риболовен турнир в село Конска, Община Брезник.

В 16:30 часа той ще се срещне със спортни дейци и спортисти от ФК „Струмска слава“ на градския стадион на град Радомир, а в 17:00 часа ще присъства на откриване на новоизградена „Street fitness” площадка в Радомир, МКИЦ-„Европа“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ №6.

В 18:30 часа ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Перник. В Двореца на културата в града Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Перник листата на ГЕРБ за областта и основните приоритети от управленската програма на партията.