6 ужасни неща, които двойките правят след секс

Често цялото изживяване отива по дяволите

Представете си това: Правили сте страхотен секс, получили сте два оргазъма и точно когато вече се връщате към реалността след уникалните тръпки на удоволствие, любимият ви става от леглото, включва нощната лампа на бюрото и започва да чете някакви документи. Цялото изживяване отива по дяволите, нали?

Това е само една от грешките, които партньорите правят след секс и моментално убиват мига и желанието. Ето и кои са останалите, пише tialoto.bg.

 Заспива веднага:

Да, сексът може да бъде изтощителен, но е хубаво след него да има малко нежност, прегръдки и 2-3 мили думи. Когато единият партньор моментално захърка, у другия остава някакво чувство на неудовлетворение и празнота.

 Бърза към банята:

Общият душ след секс може да бъде много приятно изживяване. Нищо чудно и да се стигне до втори тур! Но ако единият от партньорите скочи веднага в банята, ще създаде усещането, че иска да измие от себе си акта и допира на другия. Освен това внезапното втурване към душа разваля романтичната и еротична атмосфера след ласките.

 Звъни на приятел:

Това най-малкото е неуважително. Освен това в късните часове на нощта очевидно разговорът не е по работа, а най-вероятно свързан с току-що изживяното, което превръща акта в нещо не толкова интимно и романтично, а в тема за клюки. Унизително е!

 Втурва се да работи:

Това действие също омаловажава случилото се в леглото, превръщайки го в някаква рутина или моментно разсейване от по-важното – в случая работата. Очевидно партньорът ви не е ваш приоритет и предпочитате да се заровите в книгите, вместо да се нагушкате хубаво и да оцените момента.

 Мести се в друго легло:

Може би любимият ви хърка или говори на сън и сте се разбрали да спите отделно. След ласки обаче не бързайте да легнете в своя креват, а останете до половинката си поне още половин час. В противен случай той/тя ще се почувства употребен/а и изоставен/а.

 Вкарва децата в леглото:

Това е мястото на възрастните и току-що сте правили в него невероятен секс. Без значение, че децата са ваша кръв, по този начин нарушавате това лично пространство и изгонвате еротиката на мига.