Цветан Цветанов: Нашата кауза е да възстановим стабилността на държавата

Това ще доведе и до възход на икономиката

Нашата кауза е да възстановим стабилността на държавата, което ще доведе и до възход на икономиката. Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на среща с  общинските съветници и жители на град Трън.

Той посочи, че в програмата на ГЕРБ са заложени мерки, които да подпомагат малките  общини. „Ние ще работим така, че и в малките  общини да се усеща ангажимента на държавата и на политиците. Всичко, което сме поели като ангажимент, ще се постараем да го изпълним. За сравнение само ще кажа, че по време на управлението на ГЕРБ в Трън са били ангажирани в оперативните програми за временна заетост 550 души, а през последната година тази бройка е спаднала до 12“, посочи Цветанов.

Той се ангажира да осигури за местното училище две интерактивни дъски, компютър и принтер за класните стаи. „В навечерието на първия учебен ден ние ще помогнем на местното училище. Образованието е основен приоритет в управленската програма на ГЕРБ. Ние знаем, че учителите се нуждаят от по-добри условия за работа и ще се постараем да им го осигурим“, каза още Цветанов. Той пожела на всички ученици успешна учебна година.

Заместник-председателят на ГЕРБ бе категоричен, че страната има нужда от реформи, които ще са трудни, но са крайно необходими. По думите на Цветанов, избирателната активност трябва да е много висока, тъй като това е единственият начин да се противодейства на платения вот. „ГЕРБ ще работи за спечелването на парламентарно мнозинство в следващото  Народно събрание. Ние сме готови отново да управляваме, защото знаем, че имаме потенциала да се справим с тежката ситуация и да работим за развитието на страната ни по европейски модел. За да се случи това обаче е важен всеки един глас“, каза още заместник-председателят на ГЕРБ.

Водачът на листата на ГЕРБ за 14 МИР д-р Вяра Церовска също призова на предсрочните парламентарни избори всички да гласуват за номер 9 в интегралната бюлетина. „Ние обещаваме само това, което можем да изпълним. ГЕРБ може да се справи с тежката ситуация, в която е страната ни след управлението на БСП, ДПС и Атака.  Призовавам всички да гласуват за стабилно и силно управление“, заяви  д-р Церовска.

В град Трън Цветан Цветанов представи кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ за 14 МИР-Перник. Той  присъства на дегустация на известното местно кисело мляко и кулинарни деликатеси. Цветан Цветанов посети ждрелото на река Ерма, където се проведе детски спортен празник. Заместник-председателят на ГЕРБ връчи наградите на победителите и им пожела да бъдат активното бъдеще на България.