Лиляна Павлова: Казанлък има уникален потенциал

Живко Тодоров: Не се поддавайте на популизъм

В Казанлък Лиляна Павлова и кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ представиха управленската програма на партията.
„Тунел под Шипка ще има! Проект, който беше наследен от управляващите от БСП, Атака и ДПС и вместо завършен - спрян!. Имаме готовност и за обходния път на Казанлък. Булевард „Никола Петков“, който е част от републиканската пътна мрежа, също ще бъде ремонтиран.
„Казанлък има уникален потенциал! Градът трябва да има Музей на розата, който не се помещава в мазе, а е разположен в реновирания Розариум. Това богато културно-историческо наследство трябва да бъде показано на целия свят. Възможността за привличане на туристи не бива да се подценява, а да се развива. Не, ние не обещаваме неща, които не можем да изпълним, а казваме ясно и конкретно какво и как ще направим“, подчерта водачът на листата на кандидат-депутатите за Старозагорско.
„Разчитам на вашата подкрепа на 5 октомври, за да живеем в една стабилна България, в която използваме пътищата само за пътуване, а не за напускане на държавата“, допълни Павлова и описа региона като един от най-динамично развиващите се в страната.

„В една държава, за да дадеш на някой, първо трябва да вземеш от някъде тези пари, които видяхме как се раздават с лека ръка. Видяхме през тази една година с единствената цел Тройната коалиция да остане на власт. Демонстрира се увеличаване на пенсии, обещаваха се нереални работни места, задържаха цената на тока. През годината управление те не решиха нито един основен проблем в страната, а подготвяха тотален срив, който да се случи след тяхното управление. Нито една от обещаваните реформи не се случи. Примери има много – областната болница, в която бяха нужни действия, за да се намалят задълженията, се оказа с увеличени такива. Важно е да ви обясним, че това създадено положение е тежко. То е плод на АЕЦ „Белене“, ВЕИ-тата, „Цанков камък“ – така се отвори възможност да се изграждат източници, които да направят цената на тока непосилна. Скъпата енергия я гласува точно Тройната коалиция. Това са само част от договорите и инвестициите, които се направиха и направиха огромните задължения на НЕК, които трябва да бъдат покрити. Не се поддавайте на популизма им сега“, каза от сцената Живко Тодоров като отбеляза и важността кметовете на населени места в България да имат нужната подкрепа от управляващите, за да има развитие за регионите.